De Dijkgraaf is een comfortabele en sfeervolle groepsaccommodatie met 22 slaapkamers, welke ALTIJD aan slechts 1 groep wordt verhuurt. Het is bij uitstek een geschikte locatie voor een familie- of vrienden feest, maar evengoed voor een informele bedrijfsbijeenkomst of bruiloft. Centraal in Nederland gelegen in het Hanze dorpje Maasbommel op steenworp afstand van de Maas en het riante watersport- recreatiegebied ‘de Gouden Ham’.

Deze accommodatie onderscheidt zich met haar bijzonder sfeervol ingerichte vertrekken, waar een ieder zich al snel thuis voelt. De huiskamer biedt u o.a. een open haard, een bar en een apart eetgedeelte. Daarnaast vindt u hier een professioneel ingerichte (zelfverzorgings-) keuken voorzien van alle denkbare (horeca) apparatuur. Wij hebben goede afspraken met lokale cateraars welke desgewenst uw maaltijden kunnen verzorgen.

In totaal over heeft u de beschikking over 22 slaapkamers (zie plattegrond), Een fraai aangelegde (besloten) tuin. Achter de accommodatie heeft u de beschikking over een grasveldje met een schommel, speeltoestel. Zoekt u ruimte voor een symposium, vergadering, workshop of ruimte voor een voorstelling, bruiloft of ander feest, dan kunt u kiezen uit twee afzonderlijke zalen, die te huur zijn voor een of meer dagdelen.
 

RESERVEREN? TARIEVEN BEKIJKEN?
VIA ZOEK EN BOEK KUNT U ZELF EEN VOLLEDIG
KOSTENOVERZICHT/OFFERTE KRIJGEN

Onderstaande video is opgenomen in onze locatie: